Kund Citat

Att bröllopsdagen

Tillhör den stora dagen för ett par är en självklarhet. Är man väldigt detalj fokuserad som par så önskar man få hjälp av någon som kan vara lyhörd och engagerad, som kan leverera exakt det som man önskar.
Någon som man kan lita på utan att behöva vara orolig om hur det blir. Tack Shabnam och Amir får den service vi fick på vår bröllopsdag.
Ert engagemang och känsla för detaljer är slående.Vi kan innerligen rekomendera Shabnam till er som önskar få era behov tillfredställda gällande ert stora dag.

Leyla och Shahram

Tack får ett jättebra jobb

Det var över våra förväntningar. Verkligen vackert uppdukat.
Toppen att du hade olika variationer till Sofre Aghd så att vi kunde välja en till våran tema samtidigt att du var öppen får våra förslag och önskemål.
Vi har rekommenderat Shabnam till alla våra vänner och släktingar.
Stort tack får allt stöd före, under och efter bröllopet, inte bara för sofre aghd utan all tips och hjälp ni gav oss för bröllopet.

Vadid och Mohsen

Underbara dagen

Tack för all stöd och hjälp vi fick av er på våran bröllopsdag. Allt var toppen vi är så tacksamma och glada att vi samarbetades med er och kommer och rekommendera er till alla våra bekanta och anhöriga som ska gifta sig traditionellt eller vill ha "sofre aghd", det bästa med er var att ni gjorde allt efter vår smak och önskemål tack än engång och lycka till.

Mona & Arash